Search site

Contact

Car diagnostic tools information by obd2tool

https://www.obd2tool.com

Welcome to my blog,here some auto diagnostic tools will be displayed. If you want to know more information,you can visit our official website: www.obd2tool.com.

lovelily750@gmail.com

News

Visitors notice

12/01/2014 07:47
Let your visitors know about news and events on your website as often as possible. You need to keep your website up-to-date so that your visitors will get used to visiting your pages regularly. You can use RSS feeds to deliver new articles directly to your readers.

Website launched

12/01/2014 07:46
Our new website has been launched today. Tell your visitors why you have started a new presentation and how it benefits them. Mention your goals and project advantages. Try to briefly give your visitors reasons why they should return to your pages.

The blog of OBD2 TOOL

An individual require your manufacturing plant, anything, glance inside working area as soon as to use

12/01/2014 14:52
I've possibly not found in detail within the specialized briefing with this problem, but We determined a very important factor, your Americans became focused on security, inside motor vehicle, that will have an effect on motor vehicle security, and merely one of the greatest individuals of your, I...
<< 16 | 17 | 18 | 19 | 20

SD Connect C4 WIS VIN not found, datacard not display

06/29/2019 18:09

I have installed EPC 02/2016 and WIS 04/2016 in ewa-net.. But, got into some troubles with WIS datacard option that is grey. Luckily, I managed to solve it. Here is all my experience with MB SD Connect Compact 4 WIS & EPC.

epc_wisbmw-epc-software-1 epc_wisbmw-epc-software-2

EPC works fine but in WIS when it give VIN, i have this error message:

vehicle identification number not found.
datacard cannot be displayed.

epc_wisbmw-epc-software-3

I opened with my Notepad the wis_cfg.xml file from the EWA-NET Folder\Config &

searched the word: “datacardurl” replaces the lan ip address with “localhost” in the

2x points that i watched:

<PARAMETER name=”gateway”>EWA-net/ewa-net</PARAMETER>
<PARAMETER name=”datacardUrl”>https://PC.localdomain:9000/EPC-net/datacardapi</PARAMETER>
<!– URL of datacard service for Snap On’s datacard view: –>
<PARAMETER name=”datacard_V2_Url”>https://PC.localdomain:9000/EPC-net/dcapi</PARAMETER>

and i changed it to:
<PARAMETER name=”gateway”>EWA-net/ewa-net</PARAMETER>
<PARAMETER name=”datacardUrl”>localhost:9000/EPC-net/datacardapi</PARAMETER>
<!– URL of datacard service for Snap On’s datacard view: –>
<PARAMETER name=”datacard_V2_Url”>localhost:9000/EPC-net/dcapi</PARAMETER>

The wrong part is https://.

I remove it

Save the .xml file and Reboot the PC!

All works fine now!!!!

I think I should buy items from a more professional seller like obd2tool.com. My brother got MB SD connect C4 there and never got into troubles like me. His WIS and EPC with SDconnect also works good also.